https://t.me/joinchat/0WjrxRuILR45ZTZk

https://t.me/joinchat/0WjrxRuILR45ZTZk

Shop the best in the world with World Quality Day فروشگاه بهترین های روز جهان با کیفیت جهانی فروشگاه محصولات زیبایی و بهداشتی هزینه پست جداگانه محاسبه میشود. قیمتها به تومان میباشد

محل لوگو

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 31
  • بازدید دیروز : 5
  • بازدید کل : 41186

روغن شحم گاو


روغن شحم گاو

طرز تهیه روغن شحم گاو 

روغن شحم گاو یکی از بهترین و سالم‌ترین روغن‌های حیوانی برای سلامت بدن است، که از چربی اطراف قلوه‌گاه گاو تهیه می‌شود. دستور تهیه‌های متفاوتی درباره تهیه این روغن وجود دارد اما در این مطلب دو دستور متدوال تهیه روغن شحم گاو را آماده کرده‌ایم.

 

 

 

دستور اول :

 

سه کیلو قلوه پی گاو را تهیه کنید (از آنجایی که چربی قلوه‌گاه گاو بسیار لطیف است و زود می‌سوزد بهتر به ازای هر یک کیلو چربی پیه گاو مقدار ۲۰۰ گرم چربی احشاء گاو به آن اضافه کنید). آن‌ها را خوب پاک کنید و بشویید و کمی به آن نمک بزنید و اجازه دهید مدتی استراحت کند. سپس شحم گاو را چرخ کنید و با سه عدد پیاز پوست‌کنده، سه عدد سیب درختی پوست‌شده (بدون مغز و دانه سیب)، چند عدد سیر و یک لیوان سرکه انگوری یا آبلیمو طبیعی و ادویه (گل محمدی و میخک و زرد چوبه و هل) که هرکدام از مواد ادویه یک قاشق مرباخوری، به آن اضافه کنید و در داخل قابلمه ریخته و روی شعله با حرارت کم بگذارید. در هنگام آب شدن چربی‌ها آن را هم بزنید تا ته نگیرد. بعد از آب شدن همه چربی‌ها، با الک سیمی یا پارچه نازکی روغن را صاف کنید و بعد از سرد شدن درون یخچال نگهداری کنید.

 

دستور دوم :

 

مقدار شحم گاو در این دستور برابر دستور اول می‌باشد. بعد از تمیز کردن شحم و خرد کردن آن مواد زائدی که درون آن هست را جدا نموده و چند ساعتی در آب و نمک و کمی سرکه طبیعی بخیسانید. سپس چربی‌ها را آبکش نموده و در قابلمه‌ای بریزید (بهتر است از قابلمه مسی استفاده کنید) و روی شعله خیلی کم (سوزنی) بگذارید. هر ده دقیقه یکبار روغنی که بدست می‌آید را باید در ظرف جداگانه‌ای بریزید تا زمانی که همه روغن گرفته شود و تفاله‌ها باقی بماند( یادآور می‌شویم که شعله خیلی باید کم باشد تا نسوزد). البته باید دقت کنید که اولین ده دقیقه روغنی که بدست می‌آید با روغن‌های دیگر مخلوط نشود، چون همراه با آب می‌باشد و اگر با روغن مخلوط شود هم طعم آن عوض می‌شود، هم باعث فساد روغن می‌شود. پس دقت کنید که اولین ده دقیقه هر روغنی که درآمد در ظرف دیگری ریخته و استفاده نکنید. بعد از آب شدن تمام چربی‌ها آن را از صافی رد کنید و در ظرف شیشه‌ای درون یخچال نگهداری کنید.

 

مبلغ قابل پرداخت 0 تومان

  انتشار : ۶ تیر ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 578

دیدگاه های کاربران (0)

عادت‌های روزانه‌ای که میزان سلامتی و موفقیت شما را تعیین می‌کنند

عادت‌های روزانه‌ای که میزان سلامتی و موفقیت شما را تعیین می‌کنند

عادت‌های روزانه‌ای که میزان سلامتی و موفقیت شما را تعیین می‌کنند   لیست زیر را جدی بگیرید و برای سلامتی ذهن و بدن تلاش کنید. سعی کنید با عمق وجود به دریافت انرژی و شادی از موارد ذکر شده توجه نمائید.     * این فایل شامل word و pdf می باشد. ... ...

ماساژ طب چینی – ماساژ کمر

ماساژ طب چینی – ماساژ کمر

ماساژ طب چینی – ماساژ کمر شرح ماساژ پزشکی چینی یکی از شاخه های مراقبت های پزشکی چینی است. ماساژ نه تنها باعث آرامش و تسکین فشارهای وارد شده ناشی از دیسک بر کمر می‌شود؛ بلکه گردش خون در این ناحیه را نیز بهبود می‌بخشد. فشاری که از طریق ماساژ بر بدن وارد می‌شود، توانایی ... ...

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

Shop the best in the world with World Quality Day

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما