https://t.me/joinchat/0WjrxRuILR45ZTZk

https://t.me/joinchat/0WjrxRuILR45ZTZk

Shop the best in the world with World Quality Day فروشگاه بهترین های روز جهان با کیفیت جهانی فروشگاه محصولات زیبایی و بهداشتی هزینه پست جداگانه محاسبه میشود. قیمتها به تومان میباشد

محل لوگو

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 35
  • بازدید دیروز : 5
  • بازدید کل : 41190

شکر سرخ


شکر سرخ

خواص شگفت انگیز شکر سرخ یا شکرقهو ه ایی

 

بیماریهای اعصاب ریشه در معده و دستگاه گوارش دارد و مادر آنها مسئله یبوست است که باید مداوا شود.خواص ملینی و مسهلی شکر سرخ در درمان یبوست اعجاز آور است.

 

فواید شکر سرخ :

 

ملین و روان کننده شکم برای حلق و سینه و ریه خشک مفید است چرا که جلا دهنده روطوبات آنهاست

به عمق بدن بسیار سریع نفوذ می کند و برای تقویت ارواح و قوای جسمانی و نیز کبد مفید است.

تحلیل برنده بادهای روده است و نیز تقویت کننده میل جنسی است.شکر سرخ خون صالح تولید می کند و موجب استحکام اعصاب و استخوان ها می شود و از پیری زود رس پیش گیری می نماید.خلط سودا را دفع کرده و امراض سودآوری را بهبود می بخشد .برای گرفتگی صدا اگر آن را با آب گرم و روغن بادام بنوشند مفید خواهد شد.قولنج و کولیت و ورم و باد روده نیز با شکر سرخ همراه با روغن گاو درمان می گردد. شکر سرخ برای درد ناف و گرفتگی های شکمی و پاک کردن بقایای جفت از رحم زنانی که تازه وضع حمل کرده اند مفید است.

 

در هنگام احتباس ادار ( بند امدن ادرار ) در مثانه نیز کاربرد دارد .صالح الغذا .مسمن ( چاق کننده ) جالی ( جلا دهنده و ملین طبع ( نرم کننده مزاج ) )

و اعضای تنفس است..شکر سرخ برای سرد مزاجان و کسانی که در بدن آنها اخلاط غلیظ می باشد بهتر است .

 

شکر سرخ

 

طرز تهیه شکر سرخ :

 

 

شکر سرخ از نی شکر های سرخ رنگ به عمل می آید بدین شکل که نی آن را گرفته و پوست می کنند و سپس آن را کوبیده و آب آن را می گیرند و بعد از آن طبخ می نمایند تا منعقد شود.

 

 

 

شکر سرخ

 

روش سفید کردن شکر در قدیم :

در گذشته برای سفید کردن شکر . شکر را با آب حل می کردند سپس تصفیه می نمودند و با شیر و سفید تخم مرغ می پختند و در نهایت منعقد شده و شکر سفید به دست می آمد که طبع آن نیز از گرمی و تری به خشکی می گرایید و خواص ان تغییرات به سزایی می کرد و اما امروز برای سفید کردن شکر از مواد شیمیایی استفاده می شود که علاوه بر تغییرات مزاج و طبیعت آن مشکلات عدیده ای در سلامتی بدن انسان ایجاد می کند.

اگر شکر را زیاد تصفیه کنیم ودر نوبت های مختلف مورد تصفیه قرار گیرد حلاوت و حرارت ان کمتر و معتدل تر می گردد و حال آنکه طبیعت آن نیز دگرگون می گردد.مثلا شکر سرخ در آخر دوم گرم و در اخر اول خشک است. و آب نیشکر در دوم گرم و در اول تر است ولی شکر سفید در دوم گرم و در اول خشک است. در واقع شکر هر چه صاف تر است حرارتش کمتر و هرچه کهنه تر شود خشکی در آن غالب شده و بر یبوست و خشکی ان افزوده می گردد

مبلغ قابل پرداخت 11,000 تومان

افزودن به سبد خرید
  انتشار : ۶ تیر ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 235

دیدگاه های کاربران (0)

عادت‌های روزانه‌ای که میزان سلامتی و موفقیت شما را تعیین می‌کنند

عادت‌های روزانه‌ای که میزان سلامتی و موفقیت شما را تعیین می‌کنند

عادت‌های روزانه‌ای که میزان سلامتی و موفقیت شما را تعیین می‌کنند   لیست زیر را جدی بگیرید و برای سلامتی ذهن و بدن تلاش کنید. سعی کنید با عمق وجود به دریافت انرژی و شادی از موارد ذکر شده توجه نمائید.     * این فایل شامل word و pdf می باشد. ... ...

ماساژ طب چینی – ماساژ کمر

ماساژ طب چینی – ماساژ کمر

ماساژ طب چینی – ماساژ کمر شرح ماساژ پزشکی چینی یکی از شاخه های مراقبت های پزشکی چینی است. ماساژ نه تنها باعث آرامش و تسکین فشارهای وارد شده ناشی از دیسک بر کمر می‌شود؛ بلکه گردش خون در این ناحیه را نیز بهبود می‌بخشد. فشاری که از طریق ماساژ بر بدن وارد می‌شود، توانایی ... ...

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

Shop the best in the world with World Quality Day

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما